Hogyan válasszuk meg a LÁGY FAGYLALTGÉP teljesítményét a legjobban? Amennyire unalmasnak hangzik ez a kérdés, egy induló fagyizó esetében, annál fontosabb. Bizonyos esetekben az üzlet jövedelmezősége is múlhat a teljesítmény rossz megválasztásán.

Sok kezdő fagyis hajlamos alábecsülni az üzembe helyezett fagylaltgép teljesítményének fontosságát. Bár normális esetben igaz, hogy a fagylaltgép csak egy fagylaltgép, teszi a dolgát, és folyamatosan készíti az újabbnál újabb fagyi adagokat. Mégis egy szezon egyik kulcskérdése lehet, hogy kiválasztott lágy fagylaltgéppel tudsz-e elegendő fagylaltot előállítani időben - felesleges költségek nélkül. Ki tudod-e folyamatosan szolgálni vendégeidet? (Mert azt tudjuk, hogy a vendégek várni nem szeretnek.) Ez kérdés általában arányos a teljesítménnyel. Egy kis teljesítményű gép nem tud kiszolgálni egy kígyózó sort, míg egy aránytalanul nagy teljesítményű gép feleslegesen használ fel több energiát egy kevésbé forgalmas üzletben.

Ezért fontos, hogy mindig a konkrét üzlet, stand, helyszínének, várható forgalmnak, és egyéb adottságainak leginkább megfelelő teljesítményű gépet használd.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk kiválasztani a Te üzletedhez mért legoptimálisabb lágy fagylaltgépet.